bedrijfsprofiel

Autodemontage Waal Beusichem is ontstaan door de overname van Autodemontage Waal Langerak in oktober 2005. Al ruim 25 jaar is het bedrijf gespecialiseerd in het in- en verkopen van Japanse en Koreaanse schadeauto’s en hun onderdelen. Deze specialistische ervaring is van zeer groot belang in de zich snel vernieuwende Japanse en Koreaanse automarkt.

Autodemontage Waal Beusichem is gevestigd op het industrieterrein van het Betuwse dorp Beusichem. In totaal zijn er zes medewerkers werkzaam welke u tijdens de openingstijden van dienst zijn.

detail Toyota Landcruiser
detail Mazda 6

kwaliteit en deskundigheid

Bij Autodemontage Waal Beusichem staan kwaliteit en deskundigheid voorop. Wij zijn dan ook KZD*** gecertificeerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Stiba, Autorecycling Nederland en de Onderdelenlijn.

Verder hebben wij met Achmea Schade-verzekeringen een samenwerkingsovereen-komst afgesloten. Dit houdt in dat wij schadeauto’s van Achmea opkopen, deze auto’s vervolgens vakkundig en milieu-vriendelijk demonteren en uiteindelijk de bruikbare onderdelen weer terugleveren aan Achmea: dit alles in het kader van de ‘Groene Polis’.